M I G H A A A

Known as miya
Officially I'm not 18 y/o yet.
Kota Bharu, Kelantan
Diploma in Medical Imaging
Unisel, Shah Alam
Dreams don't work unless you do

Big Claps

100% blogskins
Basecode :
Re-Edited :
Thanks :

Assalamualaikum and hi

23.12.2012
Happy birthday to Me
Happy Birthday to Me .
Happy Birthday to Nur Shahidatul Ameera
Happy Birthday to Me :D

Haha , oke syok sendiri . Asalnya birthday semalam , semalam busy k mengalahkan PM :p . Btw , thanks sesiapa yang wish birthday miya . Memang terbaik laa , nak tahu siapa awal-2 wish ? . jeng jeng jeng
*Bunyi drum*

1. Imah 
2. Nina 
3. Shafiq
4. Aji
5. Sarah
6. Pg Tfk
7. Aiman
8. Farez
9. Aziq Akmal
10. Fiqry

Imah dengan nina memang awal gilaa . Tak ingat bila dia wish , sedih betui -_- . Thanks kat aziq semata-2 nak wish dia sanggup call eden , haha . Now , miya dah besar . Kena jaga diri , next year dah form 4 . Macam tak percaya jaaa T_T kena study bebetol kott . Benda dah lepas tak yah nak ungkit kan ? Jadikan pengajaran . Jyeahhh , i know it . Tahun depan confirm dah still di Sekolah Menengah Kebangsaan Kok Lanas (Y) suka tak korang ? HARHAR . Even , aku rasa macam tanak sek situ lagi tak tahu pasal apa . Maybe sebab ada orang yang buatkan aku sakit hati dalam diam bila tengok muka dia ? Err , maybe . Ye , memang miya ghindu bebudak class panggil miya " mata besar , ikan lolong , pendek , pokcek and etc " . Tapi , entahlah . Pewasaan miya tak boleh nak agak kekadang , miya sendiri kekadang tak faham apa yang miya nak .Nasib laa next year dapat cikgu apa lagi , tahun ni dapat guru class *asdfghjkl* sikit . HAHA , tanak comment lebih . K , tanak sedih-2 dah . Satu je miya nak kata :
" Buat apa nak fikirkan perasaan orang lain kalau perasaan kita dia tak pernah nak amik tahu ? Cukuplah miya baik korang pijak-2 , enough k ! Miya , miya yang baru , please laa faham "
imah , sketch toy

sarah

post entry by nina

This is it , assalamualaikum .